LA VIE EN ROSE

Am devenit pretentiosi si comozi. Refuzam sa mai facem compromisuri. Intr-un fel e bine pentru ca lucurile nu mai stau deloc ca acum 20 de ani. Dar am devenit mai reci si  mai egoisti pentru ca fiecare din noi a trait cel putin o dezamagire, o mare dezamagire la un moment dat.

Avem atatea optiuni, ne dorim sa traim clipa dar cand vine vorba de asumare dam inapoi.  Dam vina pe situatia financiara, pe societate, pe starile de spirit sau lipsa de timp.

Ne temem sa cadem, sa fim raniti, sa suferim, sa pierdem oameni dragi, sa parasim, sa fim parasiti.

Nici eu nu sunt perfecta. Deseori sunt impulsiva si din cauza asta am pierdut cativa oameni dragi. Deciziile mele nu sunt intotdeauna cele mai bune dar am invatat, in primul rand de la mama si apoi am testat pe pielea mea, ca orice s-ar intampla trebuie sa gasesc mereu forta sa o iau de la capat.

M-au adus aici atat deciziile bune cat si cele mai putin bune.

E normal sa cazi si sa te impiedici. E normal sa-ti pierzi increderea in tine si in oameni dar momentele dificile fac parte din viata, iti formeaza caracterul.

Nu ne nastem puternici si nici pregatiti. Invatam cu timpul, din greseli, platind cu lacrimi si goluri in suflet. Care culmea, se vor umple tot cu timpul, in urma unor intamplari frumoase si oameni minunati pe care ii vei intalni in  drumul tau.

Oricum nu cred ca vom reusi vreodata sa ne obisnuim cu ideea de a fi raniti si cumva nu vom fi pregatiti niciodata pentru asta, oricat de “fara asteptari” ne traim viata.

Se spune ca daca iti doresti ceva cu adevarat trebuie sa lupti si sa ai rabdare.

Fiecare din noi are o poveste si in suflet ascunde sentimente pentru care nu trebuie sa se justifice in fata nimanui. Trebuie sa crezi in tine si sa inveti din tot ce ti se intampla si pe cat posibil sa nu-ti uiti greselile, ca s-ar putea sa le repeti.

Vei avea zile bune, zile proaste, momente in care o sa crezi ca totul este pe dos si momente magice in care o sa crezi ca toata lumea e a ta.  Nu te opri. Toate trec.

De tine depinde cum iti continui povestea! Sa nu uiti ca tu meriti mult. Cand vine vorba de vise, iubire si fericire…nu e bine sa faci compromisuri…te vei intreba mereu “daca” …

Nu o sa fie usor dar cu siguranta merita!

OUTFIT 

Jeans Culottes Stradivarius

Sandale Stradivarius

 

Rozul este feminin si romantic, afectuos, intim, protector. E o cu­loare intuitiva, aratand tan­dre­te si bunatate, empatie si sen­sibilitate. In psihologia culorilor, rozul inseamna spe­ranta, poziti­vism, ins­pi­ra caldura si sen­timen­te de confort, senzatia ca totul va fi bine. Rozul semnifica dragoste, compasiune.

Rozul inseamna sanatate, sa fii intr-o dispozitie buna, sa vezi viata in roz. El este si culoa­rea ino­centei, a emotiilor necomplicate, a naivitatii.

Rozul calmeaza si asigura energia emotionala, te curata de sentimentele de furie, agresiune, resentiment, abandon si ne­glijare.

I love,

E.T.

Leave Your Reply